Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاندار خراسان جنوبی از تدوین سند جامع محرومیت زدایی استان، در آینده نزدیک خبر داد.

به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری برنا از خراسان جنوبی؛ دکتر قناعت با اعلام این خبر از دیدار خود با سردار آبرومند دبیر قرارگاه امام حسن مجتبی(ع) گفت و خاطرنشان کرد: بنا به تصمیمات اخذ شده در این جلسه، مقرر شد با تدوین این سند و با استفاده از ظرفیت قرارگاه امام حسن مجتبی (ع) طی مدت ۵ سال به محرومیت زدایی از مناطق کمتر توسعه یافته استان بپردازیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی تصریح نمود: این نقشه راه کلان در رفع مشکلات از مناطق روستایی و مرزی استان، بسیار مؤثر خواهد بود.
استاندار با اشاره به این که در این دیدار درخصوص مسایل و مشکلات متعددی در حوزه روستایی استان بحث و تبادل نظر شد، اظهار داشت: با عنایت به این که بخش زیادی از روستاهای استان به وسیله تانکر آبرسانی می شوند، همراهی قرارگاه برای اجرای مجتمع های آبرسانی روستایی و رفع این نیاز اساسی از مطالبات مطرح شده بود.
قناعت ادامه داد: فرسودگی شدید در شبکه آب روستایی استان که باعث هدررفت ۴۰ درصدی آب می شود هم از دیگر مباحثی بود که عنوان شد.
وی افزود: در این جلسه درخصوص وضعیت نامطلوب راه های روستایی و ضرورت اجرای طرح های آبخیزداری با توجه به کمبود آب ناشی از خشکسالی های چندین ساله نیز بحث شد.
استاندار با اشاره به موضوع حاشیه نشینی و مشکلات مناطق حاشیه شهر بیرجند، خاطرنشان کرد: ورود قرارگاه به این موضوع و رفع نیازهای محلات حاشیه شهر در راستای کاهش آسیب های اجتماعی از دیگر درخواست های مطرح شده در این دیدار بود.
قناعت تصریح نمود: ضرورت ایجاد صنایع فرآوری محصولات کشاورزی با توجه به ظرفیت های استان در زمینه تولید زرشک، زعفران و عناب و با سرمایه گذاری قرارگاه، از پیشنهادهای ما بود که مورد موافقت واقع شد.
وی متذکر شد: برای تحقق این موضوع، مقرر شد ۵ طرح اصلی با قید ضرورت اجرا، ظرفیت های موجود، جامعه هدف، نتایج و پیامدهای اجرای طرح ها و... توسط استان نوشته و ارائه شود تا جهت پیگیری و اجرا در دستور کار قرار گیرد.
به گفته وی؛ بنا به تصمیمات اتخاذ شده در این جلسه، مقرر شد کلیه نیازهای استان در حوزه روستایی احصا شده تا در نشست هفته آینده با دبیر قرارگاه امام حسن مجتبی(ع) تصمیم گیری و عملیاتی شود.
شایان ذکر است؛ این جلسه با حضور رئیس سازمان بسیج سازندگی کشور، فرمانده سپاه انصارالرضا(ع)،معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار، نمایندگان استان در مجلس شورای اسلامی و مسئول بسیج سازندگی استان همراه بود.

انتهای پیام

منبع: خبرگزاری برنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۰۵۲۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دعوت از گروه‌های جهادی خراسان رضوی برای مشارکت بیشتر در طرح تحول روستایی

به گزارش  خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، یعقوبعلی نظری در نشست با مسئولان، صاحب نظران و حلقه‌های میانی مردمی سازی تولید که در چارچوب دیدار‌های نخبگانی در دفتر استاندار برگزار شد، گفت: امروز برای عرضه محصولات نباید وابسته مکان بود و باید از بستر‌های متفاوت برای عرضه محصولات بهره گرفت.

وی با بیان اینکه تولیدات بدون نیاز به کارخانه امروز وجود دارد  خطاب به حاضران افزود: شما به واسطه تجربه تعاملات خود با مدیران باید روش‌های جدید خلق کنید.

استاندار خراسان رضوی با اشاره به اینکه جریان اقتصادی استان قابل قبول است، تاکید کرد: براساس فرمایش  مقام معظم رهبری که گفته اند: موانع بخش خصوصی را بردارید، وظیفه ما این است که مانع ایجاد نکنیم،  بر این اساس باید فرهنگ سازی کنیم تا مانع ایجاد نشود و موانع موجود را برداریم و در گام بعدی باید اقدام به تسهیل و روان سازی کنیم.

نظری با بیان اینکه تکلیف جریان اقتصاد استان از نظر ما روشن است، یادآور شد:  با بخش خصوصی و شورای گفت‌وگوی دولت به طور کامل در تعامل هستیم و موضوعات به خوبی دنبال می‌شود.

وی با تاکید بر اتکا به بهره‌وری گفت: ظرفیت‌های مردمی روستا‌ها و گروه‌های جهادی مقیم در روستا می‌توانند  در این زمینه تاثیرگذار باشند و ظرفیت‌ها را بازشناسی و مشکلات روستا را احصا کنند.

استاندار خراسان رضوی فعال شدن کارخانه‌های راکد و احیای قنات‌های موجود در روستا‌های استان را از اقداماتی برشمرد که می‌توان ازظرفیت‌های مردمی و گروه‌های جهادی بهره گرفت.

نظری افزود: گفت: با همت گروه‌های جهادی و بسیج مردم می‌توان با یک همت اعتبار در یک سال ۳ هزار قنات در خراسان رضوی را احیا کرد تا آب در روستا‌ها جاری شود

دیگر خبرها

  • دعوت از گروه‌های جهادی خراسان رضوی برای مشارکت بیشتر در طرح تحول روستایی
  • طرح ملی آبرسانی به شهر تفرش در آینده ای نزدیک بهره برداری می‌شود
  • محرومیت زدایی از ماموریت‌های گروه‌های جهادی برای کمک به مردم
  • بهره‌مندی نزدیک به ۸۰ درصدی جمعیت روستایی شهرستان ارومیه از آب شرب سالم و بهداشتی
  • افتتاح ۲,۹۵۰ پروژه محرومیت‌زدایی در خراسان‌ رضوی
  • احیای ۲۶رشته قنات توسط بسیج سازندگی قزوین
  • افتتاح ۶۰ پروژه عمرانی و محرومیت‌زدایی در خراسان جنوبی
  • اجرای پروژه‌های محرومیت‌زدایی در مارگون و بهمئی
  • ۷۰ برنامه فرهنگی و محرومیت زدایی در هفته بسیج سازندگی
  • بهره برداری از طرح های محرومیت زدایی در دهدلی شهرستان اردل