Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا - دکتربهزاد شیری مدیرعامل پست بانک ایران در گفتگوی آنلاین با کارگزاران باجه‌های بانکی روستایی که به مناسبت روز روستا و عشایر و از طریق شبکه‌های اجتماعی این بانک در آپارات و اینستاگرام انجام شد ضمن تبریک این روز به آنان از فعال‌سازی خدمات جدید برای باجه های روستایی خبرداد.
وی ابتدا ضمن اشاره به چالش‌های پیشروی باجه‌ها در اوایل سال گفت: با برنامه‌ریزی انجام شده بخشی از مشکلات رفع شده و بخش دیگر نیز در بلندمدت طبق برنامه‌ تدوین شده مرتفع خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


شیری با اشاره به خدمت‌رسانی 5 هزار و 573 باجه بانکی فعال درسطح کشور تأکید کرد: طی هیجده ماه گذشته باجه‌های پست بانک ایران توانسته‌اند رشدی حدود 150درصدی منابع و همچنین رشد بیش از 2/5 برابری سرانه منابع را در کارنامه کاری خود ثبت نمایند که این امر با رفع برخی از چالش‌های باجه‌های بانکی روستایی محقق شده است.
وی عنوان کرد: خوشبختانه توانستیم طی این مدت موجب تحول در کسب‌وکار‌های کارگزاران باجه‌ها شده و روز به روز بر رونق فعالیت‌های آنان بیافزاییم. اما هنوز در ابتدای کار هستیم و برنامه‌های تکمیلی در آینده اعلام می‌شود.
مدیرعامل پست‌بانک در ادامه به تشریح اهم اقدامات در حوزه باجه‌های بانکی پرداخت و گفت: راه‌اندازی سرویس‌های پایا برای بیش از 75درصد باجه های بانکی، تسویه آنی صندوق دستگاه‌های خودپرداز(ATM) برای بیش از یک هزار و 100دستگاه، دریافت اقساط تسهیلات توسط باجه‌ها، سرویس چکاوک برای وصول آنی چک‌های واگذاری سایر بانک‌ها برای بیش از 2 هزار باجه‌بانکی با قابلیت رسوب منابع ارزشمند، اجرای طرح نیکان با قابلیت پرداخت تسهیلات به مشتریان، ایجاد سطح دسترسی و ویرایش اطلاعات مشتریان برای باجه‌های درجه یک و دو و فعال‌سازی شماره مشتریان برای تمامی باجه‌ها از اهم اقدامات انجام شده برای ارتقاء باجه های بانکی در سال 1398 بوده است.
شیری با اشاره به نامگذاری سال 1399در پست بانک ایران به‌نام سال باجه‌ها و ثبت سوم شهریور به‌نام روز باجه‌ها در تقویم این بانک، به بیان مهمترین اقدامات بانک در سال‌جاری برای باجه های بانکی پرداخت و ‌اظهارداشت: افزایش سقف انتقال وجه در باجه‌های درجه یک و دو از 50 میلیون ریال به 150 میلیون ریال و باجه‌های درجه 3 و 4 از 50 میلیون ریال به 100 میلیون ریال، توسعه سرویس چکاوک برای 2هزار باجه دیگر و ارائه این سرویس در 4 هزار باجه بانکی روستایی، راه‌اندازی دبیرخانه اتوماسیون اداری برای باجه‌ها جهت تعامل نزدیک آنها با سرپرستی و شعب ناظر و دسترسی آسان آنان به برنامه‌های آموزشی و همچنین ابلاغ سریع و آنی دستورالعمل‌ها و طرح‌های بانک، راه‌اندازی آزمایشی سرویس صدور کارت آنی در باجه‌های منتخب و گسترش تدریجی آن به سایر باجه‌ها و طرح تجهیزمنابع ممتازان با دریافت کارمزد نیم‌ درهزار مازاد بر کارمزدهای متعارف از مهمترین اقداماتی است که از این ماه برای باجه‌های بانکی روستایی عملیاتی می‌شود.
وی افزود: ایجاد دسترسی به مدیریت کارت، امکان فعال‌سازی اینترنت بانک، همراه بانک، پیامک، تلفن‌بانک و صدور رمز اول و دوم برای تمامی مشتریان روستایی باجه‌ها و ایجاد دسترسی برای مشاهده شماره کارت و مسدودی کارت، فعال‌سازی سرویس الکترونیکی بین‌بانکی ساتنا برای باجه‌های درجه یک و دو در گام اول، فراهم نمودن امکان دسترسی به سامانه استعلام بانک مرکزی برای استعلام وضعیت تسهیلات، چک و حساب‌جاری اشخاص و فعال‌سازی صندوق تمبر مالیاتی از دیگر خدماتی است که به زودی برای باجه های بانکی فعال می‌شود.
وی با اشاره به اخذ پروانه فعالیت باجه‌های بانکی روستایی از بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران در سال جاری اعلام کرد: براساس پیگیری‌های انجام شده درحال حاضر برای 60 باجه بانکی روستایی پروانه فعالیت صادره شده و اطلاعات بیش از 2 هزار باجه نیز در سامانه‌های بانک مرکزی بارگذاری شده که 1198 باجه آن درحال بررسی و اعطای مجوز به نام روستای محل فعالیت می‌باشد.
شیری تصیرح کرد: هماهنگی‌های لازم با مراجع ذیربط برای پرداخت تسهیلات ارزان‌قیمت جهت تجهیز و توسعه باجه‌های بانکی روستایی جهت کارآمدکردن این باجه‌ها انجام شده و به صورت آزمایشی در 5 باجه استان هرمزگان این طرح عملیاتی شده و به سایر استان‌ها نیز تعمیم می‌یابد.
مدیرعامل پست‌بانک‌ایران درپایان تأکید کرد: اعتقاد راسخ دارم با برنامه‌ریزی منسجم و انجام به موقع امور می‌توانیم نقش باجه ها را در اقتصاد ملی به خوبی ایفاء نماییم. البته که نقش باجه‌های بانکی در اقتصاد روستایی به خوبی بر همگان اثبات شده است.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: باجه های بانکی روستایی پست بانک ایران برای باجه برای باجه ها میلیون ریال باجه بانکی انجام شده فعال سازی هزار باجه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۵۹۸۷۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بانک ها با تسهیلات مسکن چه می‌کنند؟

به گزارش قدس آنلاین، آمار مربوط به سهم تسهیلات پرداختی به مردم برای ساخت مسکن در نهضت ملی مسکن تا ۳۱ فروردین ۱۴۰۳ منتشر شده است که نشان از انحراف بالای شبکه بانکی در ضعف نظارت و رگولاتوری بانک مرکزی دارد. تازه‌ترین آمار از عملکرد نظام بانکی در طرح نهضت ملی مسکن نشان می‌دهد؛ همچنان ۱۸ بانک تا ۳۱ فروردین سال جاری یک ریال هم به این طرح تسهیلات پرداخت نکرده‌اند. 

یکی از جنبه‌های کلیدی افزایش تولید مسکن، در دسترس بودن تسهیلات بانکی برای تأمین مالی پروژه‌های ساخت مسکن است. با حل شدن معضل تسهیلات بانکی و اعطای تسهیلات به مردم برای ساخت مسکن؛ نخست، برای تحقق مشارکت مردم در جهش تولید مسکن حرکت و دوم، برای رفع مهم‌ترین دغدغه مردم یعنی دسترسی به مسکن اقدام خواهیم کرد. از همه مهم‌تر اینکه در شرایط رکودی فعلی اقتصاد کشور، از محل ساخت مسکن به عنوان موتور محرکه رشد اقتصادی کشور، بیش از ۱۳۰ رشته فعالیت مرتبط با ساخت مسکن نیز به رونق خواهند رسید.

در خصوص ضرورت پرداخت تسهیلات بانکی به بخش مردمی اقتصاد برای ساخت مسکن و اصلاح رگولاتوری بانک مرکزی، در این زمینه با دو تن از نمایندگان مجلس آقایان آرا شاوردیان؛ عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی و محمدحسن آصفری؛ نماینده مردم اراک در مجلس به گفت‌وگو پرداختیم که در ادامه خواهید خواند.

بانک‌ها تسهیلات را به‌جای مردم به زیرمجموعه‌های خود دادند 
آرا شاوردیان، عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با قدس در مورد واگذاری زمین و ارائه تسهیلات به مردم برای ساخت مسکن، گفت: در دو سه سال گذشته  تسهیلاتی که باید بانک‌ها در اختیار مردم و انبوه‌سازان برای ساخت مسکن قرار می‌دادند، نداده‌اند و بیشترین تخلف در بخش بانک‌های خصوصی بوده که موجب شده است سهم اعطای تسهیلات ساخت مسکن به مردم بسیار پایین باشد. بانک دولتی مسکن تنها بانکی بوده که خوب عمل کرده و حدود ۲۰درصد به تعهداتش در حوزه واگذاری تسهیلات ساخت مسکن عمل کرده است. بانک‌های دیگر به‌جز اینکه دلالی و در حوزه‌های مختلف  سرمایه‌گذاری کردند و یا به کارکنان و زیرمجموعه‌های خود وام دادند، کار دیگری انجام ندادند. 

این عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: امیدوارم امسال بانک‌ها به این تکالیف عمل کنند تا موانع سرراه مردم برای ساخت مسکن رفع شود. بر اساس مصوباتی که در مجلس، کمیسیون عمران و توافقات وزارتخانه‌های راه‌وشهرسازی و اقتصاد اتفاق افتاد قرار بود بانک‌ها این تسهیلات را به‌جای اینکه در حوزه‌های دیگر ببرند باید برای ساخت مسکن در اختیار مردم و انبوه‌سازان قرار می‌دادند که از این قانون تخطی کردند.

شاوردیان با اشاره به ضرورت عرضه زمین بیشتر به مردم توسط وزارت راه‌وشهرسازی گفت: قرار بود دستگاه‌های دولتی زمین‌های مازاد خود را در اختیار وزارت راه‌وشهرسازی قرار دهند تا این وزارتخانه زمین مورد نیاز را در اختیار مردم قرار دهد که این مأموریت قانونی هم در حد مطلوب اتفاق نیفتاده است.

این عضو کمیسیون عمران مجلس بیان کرد: اگر می‌خواهیم امسال که سال جهش تولید و مشارکت مردم است در تولید مسکن شاهد جهش باشیم باید مجلس و کمیسیون عمران نظارت بر اجرای این قانون را بیشتر کنند و همه دستگاه‌های اجرایی  نیز زمینه را فراهم کنند تا زمین مورد نیاز در اختیار مردم قرار گیرد و موانع در این زمینه برداشته شود.

تخلف نظام بانکی در غیاب ناظر
محمدحسن آصفری، نماینده مردم اراک در مجلس شورای اسلامی هم در گفت‌وگو با قدس در مورد دادن زمین و تسهیلات به مردم برای مشارکت در بحث ساخت مسکن گفت: این اتفاقی که در انبوه‌سازی در حوزه مسکن اتفاق می‌افتد هم هزینه‌های مسکن را بالا برده و هم موجب کُند شدن ساخت پروژه‌های مسکن ملی شده است.

این عضو کمیسیون امور داخلی و شوراهای مجلس با اشاره به ضرورت عرضه زمین به مردم توسط دولت در کنار تسهیل پرداخت تسهیلات بانکی به مردم توسط شبکه بانکی اظهار کرد: با توجه به مصوبه مجلس در بحث زمین رایگان و تسهیلات مسکن باید بانک‌ها به دولت کمک کنند تا پروژه مسکن ملی اجرایی شود. در برخی استان‌ها این پروژه پیشرفتی نداشته است و بانک‌ها به تکالیفشان عمل نکرده‌اند. مجلس باید به وظایف نظارتی‌اش عمل کند تا هم زمین به صورت رایگان در شهرها و روستاها در اختیار مردم قرار گیرد و هم بانک‌ها تسهیلات لازم را بپردازند.

آصفری بیان کرد: باید مشخص شود نقدینگی که امروز در اختیار بانک‌هاست کجا هزینه و صرف چه کارهای می‌شود، این نقدینگی باید در حوزه مسکن، تولید و درمان هزینه شود ولی متأسفانه به دلیل ضعف دستگاه‌های نظارتی این پول در عرصه سوداگری هزینه می‌شود.

این عضو کمیسیون امور داخلی و شوراها خاطرنشان کرد: نظارت جدی بر وظایف دستگاه‌های متولی اجرای نهضت ملی مسکن باید از سوی مجلس و نهادهای نظارتی انجام شود. دولت باید موانع سرراه مشارکت مردم را بردارد که آن‌ها بدون دغدغه در حوزه مسکن ورود کنند.

گفتنی است افزایش دسترسی به تسهیلات بانکی برای ساخت مسکن می‌تواند به تحریک رشد اقتصادی، ایجاد شغل و بهبود شرایط کلی زندگی برای جمعیت کمک کند. علاوه بر این، بخش مسکن این ظرفیت را دارد که به عنوان موتور محرک رشد اقتصادی در ایران عمل کند. با افزایش عرضه زمین و اعطای تسهیلات ساخت مسکن، دولت نه‌تنها می‌تواند کمبود مسکن را برطرف کند، بلکه موجب رشد صنعت ساختمان و بخش‌های مرتبط با آن می‌شود.

زهرا طوسی

دیگر خبرها

  • دعوت از گروه‌های جهادی خراسان رضوی برای مشارکت بیشتر در طرح تحول روستایی
  • ۲۰۲ نیروی جدید در دهیاری‌های بوشهر استخدام می‌شوند
  • بین منافع پست بانک ایران و کارکنان بانک مرزی وجود ندارد
  • تسهیلات مناسب به بانوان فعال در حوزه صنایع‌دستی اختصاص می‌یابد
  • نرخ بهره بین بانکی به ۲۳.۵ درصد رسید + جدول
  • ۵۳۰۰ واحد روستایی برای مقاوم سازی به بانک های عامل معرفی شدند
  • ۵۳۰۰واحد روستایی برای مقاوم سازی به بانک های عامل معرفی شدند
  • یادگاری زلزله در سی‌سخت، نیمه تمام ماندن ۲۷۰ واحد مسکونی
  • پرداخت تسهیلات جهت مقاوم سازی مسکن روستایی در کهگیلویه و بویراحمد
  • بانک ها با تسهیلات مسکن چه می‌کنند؟