Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش «نماینده»صبح امروز با حضور نماینده مردم خاش  اسماعیل حسین زهی در مجلس شورای اسلامی در حوزه سراوان پروژه های عمرانی این شهرستان افتتاح شد.

در جریان این سفر، دکتر ملک فاضلی رئیس مجمع نمایندگان استان و نماینده مردم سراوان، دکتر اکبری مدیر کل راه و شهرسازی استان و مهندس شهرکی فرماندار شهرستان سراوان نیز حضور داشتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پروژه های عمرانی زیرسازی و آسفالت راه روستایی اسکاندشت، دشت قلعه ماشکیل به طول ۸ کیلومتر  (روستای بهره‌مند سه روستا جمعیت بهره مند ۶۲۴ خانوار)، قطعه یک راه روستایی جورانگورم_ مرزه ناگ پهن به طول ۷ کیلومتر (تعداد روستای بهره مند روستا سه روستا و جمعیت بهره مند ۱۰۳ خانوار)، زیرسازی و آسفالت قطعه دوم راه روستایی دشت، گنوش، ضیائی به طول ۷ کیلومتر (تعداد روستای بهره‌مند سه روستا جمعیت برخوردار ۸۳۳ خانوار) به بهره برداری رسید.

همچنین ۲۲ کیلومتر از راه‌های روستایی منطقه بم پشت شهرستان سراوان  با اعتبار بالغ بر  ۳۳ میلیارد تومان آسفالت  مورد بهره‌برداری قرار گرفت.

نماینده مردم خاش ضمن تقدیر از خدمات ارزنده ی اداره کل راه و شهرسازی استان در بهبود وضعیت راه های استان گفت: با استفاده از ظرفیت کمیسیون عمران مجلس و مجمع نمایندگان استان بصورت جدی پیگیر  ارتقای شاخص های راه روستایی و بهره مندی مردم از معابر مواصلاتی استاندارد را خواهیم داشت.

اسماعیل حسین زهی افزود: اداره کل راه و شهرسازی به عنوان یکی از متولیان اصلی توسعه عمرانی استان، با تلاش در راستای تحقق پروژه ها در زمان بندی تعیین شده گام بردارد.

وی تاکید کرد: یکی از اولویت های اساسی نمایندگان استان بهبود وضعیت راه های استان و تامین اعتبار تلاش برای تامین اعتبارات لازم جهت اتمام پروژه های عمرانی در سراسر استان است.

دکتر اکبری مدیرکل راه و شهرسازی استان ضمن تشکر از حضور نمایندگان استان، دکتر حسین زهی و دکتر فاضلی در آیین افتتاح پروژه های عمرانی سراوان، گفت: با افتتاح محور های مذکور و زیر ترافیک بودن این پروژه ها شاخص برخورداری راه روستایی آسفالته شهرستان سراوان به ۳۸ درصد ارتقا یافت.

وی تاکید کرد:با تعامل نمایندگان خاش و سراوان و با پیگیری ماده ۲۳ نیاز است محور خاش-سراوان_کوهک اختصاص ردیف اعتبار و تبدیل به راه اصلی شود.

منبع: نماینده

کلیدواژه: اسماعیل زهی پروژه های عمرانی نماینده سراوان پروژه های عمرانی نمایندگان استان راه و شهرسازی راه روستایی بهره مند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت namayande.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «نماینده» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۰۸۷۷۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آموزش ۵ هزار نفر در سیستان و بلوچستان در حوزه اقتصاد دیجیتال

استاندار سیستان و بلوچستان، گفت: اقتصاد دیجیتال یکی از مهم‌ترین عوامل در پیشرفت و توسعه استان است که در این راستا تاکنون پنج هزار نفر آموزش دیده‌اند، اما این رقم کافی نیست و باید افراد بیشتری برای کار در این حوزه تربیت شوند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از زاهدان، محمد کرمی در نشست شورای اداری منطقه سیستان که در دانشگاه زابل برگزار شد، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره استاد شهید مرتضی مطهری و روز معلم همچنین تبریک روز کارگر، اظهار داشت: مقام و منزلت دو قشر معلم و کارگر در اسلام بی‌نظیر است و ائمه اطهار نیز احادیثی در باب اهمیت نقش این دو قشر به یادگار گذاشته اند.

وی افزود: رشته‌های دانشگاهی باید متناسب با شغل و علاقه افراد باشد چرا که باید با استفاده از نیروهای متخصص و بومی بتوانیم آینده سیستان و بلوچستان را بسازیم.

استاندار سیستان و بلوچستان خاطرنشان کرد: دانشگاه باید به صورت مداوم دنبال نوآوری باشد که البته این امر جزو رسالت‌های اصلی دانشگاه‌ها به شمار می‌آید.

وی افزود: بازار کار نیازمند افراد توانمند و مهارت دیده است لذا دانشجویان و دانش آموزان باید به دنبال مهارت آموزی باشند چرا که جوانان ما باید از هم اکنون وارد بازار کار شوند.

کرمی خاطرنشان کرد: دستگاه‌های اجرایی باید با کسب پشتیبانی علمی به صورت مداوم با دانشگاه ها و شرکت‌های دانش بنیان ارتباط داشته باشند.

وی ادامه داد: راه‌اندازی کریدور ارتباطی با توجه به موقعیت جغرافیایی استان از مزیت‌های سیستان و بلوچستان نسبت به سایر مناطق است که باید از ظرفیت های موجود برای توسعه تجارت و افزایش صادرات بهره‌گیری کنیم.

استاندار سیستان و بلوچستان تصریح کرد: تلاش می‌کنیم تا پروژه راه آهن زاهدان - چابهار به سرعت بهره‌برداری شود چرا که راه آهن می‌تواند موجب ایجاد تحول در منطقه گردد.

کرمی خاطرنشان کرد: شهرداری ها باید مردم را در پروژه های مربوط به شهر مشارکت دهند چراکه این مردم دارای قدرت عظیمی هستند که می‌توانند موجب ایجاد تحول در جامعه شوند.

وی تاکید کرد: وظیفه دستگاه اجرایی تسهیل روند سرمایه‌گذاری است، لذا نباید هیچ مانعی برای دادن مجوز به سرمایه‌گذاران وجود داشته باشد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • دستگیری عوامل جیش الظلم در سیستان و بلوچستان
  • بهره‌برداری از فاز نخست خط ۲ متروی اصفهان در اولویت است/بازار «زرین» گذشته را روایت می‌کند
  • تامین اعتبار برای خرید واگن های جدید قطار شهری کرج
  • برای ۴ سال آتی مشکلی برای تامین آب سیستان و بلوچستان وجود ندارد
  • ۲۰۰ میلیارد تومان اعتبار به شهرداری‌های کهگیلویه و بویراحمد پرداخت شد
  • روند اجرایی پروژه‌های عمرانی استان خوزستان باید تسریع شود
  • اجرای پروژه‌های محرومیت‌زدایی در مارگون و بهمئی
  • اعتبار ۴۰ هزار میلیاردی پروژه آب‌های سرانی خراسان شمالی در ۱۴۰۳
  • آموزش ۵ هزار نفر در سیستان و بلوچستان در حوزه اقتصاد دیجیتال
  • مشکلات اولویت‌دار کارگران و کارفرمایان احصا و مورد رسیدگی قرار گیرد