Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاندار خراسان شمالی در راستای تاکید بر توسعه و جهش استان، گفت: طبق آمار سازمان نهضت سوادآموزی استان ۱۱ هزار بیسواد در سطح استان وجود دارد که هدفگذاری استان برگزاری جشن پایان بیسوادی در دهه فجر امسال است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری برنا، دکتر محمد علی شجاعی در شورای پشتیبانی سوادآموزی استان گفت: به لحاظ تعداد بیسوادان بر اساس جمعیت شهری و روستایی، زن و مرد و بازه های سنی مختلف خراسان شمالی فاصله حدود ۱۰ درصدی را با میانگین کشوری دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دکتر شجاعی افزود: با توجه به پایین بودن نرخ باسوادی استان نسبت به میانگین کشوری با پیگیری از وزارت آموزش و پرورش موافقت نامه ای بین استان و سازمان نهضت سواد آموزی کشور به مبلغ ۲۰ میلیارد تومان با هدف ارتقای دانش نرخ شاخص باسوادی استان امضا شده است.

وی ادامه داد: طرح ارتقاء باسوادی توسط سازمان نهضت سواد آموزی استان در قالب یک سند تهیه شده است که وظایف تمام دستگاه اجرایی استان در آن مشخص است. دکتر شجاعی با تاکید بر اینکه برای ریشه کنی بیسوادی در سال جاری باید همه پای کار باشند، افزود: در اجرای طرح ارتقای باسوادی در استان این امر تنها متوجه اداره کل آموزش و پرورش و سازمان نهضت سوادآموزی استان نیست بلکه همه دستگاه های اجرایی پای کار باشند. وی مطرح کرد: اقتصاد استان بر پایه اقتصاد روستایی است و نمی توانیم بدون توجه به ارتقای سطح سواد آنان توقع همراهی برای اجرای برنامه ها داشته باشیم.

دکتر شجاعی با بیان اینکه باسواد شدن روستاییان یعنی افزایش بهره وری بخش کشاورزی استان، تصریح کرد: بیسوادی بر دوش زنان روستایی استان سنگینی می کند و به رغم پای کار بودن آنان اما جمعیت باسواد زنان روستایی استان ۸۰ درصد است.

وی همچنین تاکید کرد: با اجرای طرح ارتقای سطح سواد در استان و توانمند شدن افراد بار سنگینی از روی دوش نهادهای حمایتی برداشته می شود. دکتر شجاعی در ادامه سخنان خود خاطر نشان کرد: باید اتصال قوی بین سوادآموزی و اخذ مهارت ایجاد شود تا فرد توانمندی لازم برای حضور در جامعه با هدف حل مشکلات معیشتی خود را داشته باشد.

وی تاکید کرد: اجرای پروژه آموزشی در هر منطقه باید متناسب با ظرفیت ها و پتانسیل های موجود کاربردی باشد.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: بیسوادی نهضت سازمان نهضت سواد دکتر شجاعی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۲۲۰۸۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری آیین پایانی ششمین جشنواره ملی روستایی و عشایری رضوی در استان بوشهر

به‌گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز بوشهر، ششمین جشنواره ملی روستایی عشایری رضوی در روستای سرکره شهرستان دشتستان استان بوشهر برگزار شد و ساکنان ۶ روستای دشتستان ضمن پذیرایی از میهمانان، خانه‌هایشان را با تمام تجهیزات در اختیار شرکت‌کنندگان در این رویداد قرار دادند.

در آیین اختتامیه این جشنواره، برترین‌های بخش «چاووشی‌خوانی، منقبت خوانی»، «پرده‌خوانی، نقالی» و «عکس روستایی» معرفی شدند.

مدیر بیست و یکمین جشنواره بین‌المللی امام رضا علیه‌السلام با بیان این‌که رویکرد جشنواره فرهنگی هنری رضوی، مردمی‌سازی و مشارکت مردم در برپایی این جشنواره است، افزود: آشنایی بیشتر جوانان و نوجوانان با فرهنگ رضوی از اهداف مهم برگزاری این جشنواره در روستا‌ها است.

فرهاد قائمیان با قدردانی از مردم روستا‌های دشتستان و به‌ویژه سرکره در میزبانی از هنرمندان این جشنواره گفت: سیره رضوی در استان بوشهر به ویژه در روستا‌های این استان ترویج دارد به‌گونه‌ای که مردم روستای سرکره دشتستان به‌عنوان میزبان جشنواره روستایی و عشایری رضوی، از میهمانان در بخش‌های مختلف اسکان، پذیرایی و خدمات‌رسانی استقبال کردند.

وی رشد کمی و کیفی تهیه و تولید آثار در ششمین جشنواره ملی روستایی عشایری رضوی را مورد اشاره قرار داد و اضافه کرد: در این جشنواره ۵۰ هنرمند در سه حوزه «چاووشی‌خوانی، منقبت خوانی»، «پرده‌خوانی، نقالی» و عکس روستا از استان‌های خراسان رضوی، اردبیل، مرکزی، لرستان، کرمانشاه، خراسان جنوبی، کهگیلویه و بویراحمد، مازندران، همدان، اصفهان و بوشهر با ارائه آثار خود شرکت کردند.

مدیر بیست و یکمین جشنواره بین‌المللی امام رضا (ع) اضافه کرد: ۱۵۰۰ اثر به این جشنواره عرضه شد که در بخش‌های مختلف با رای داوران برترین‌ها انتخاب و تجلیل شدند.

عبدالرحیم افروغ مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان بوشهر هم با بیان این‌که ولایت‌مداری و عشق به ائمه طهارت علیه‌السلام در مردم استان بوشهر نهادینه است، گفت: مردم استان بوشهر توجه ویژه‌ای به فرهنگ و سیره ائمه طهارت علیه‌السلام دارند و خدمت کردن در این مسیر را مایه افتخار خود می‌دانند.

در این آیین از برترین‌ها در بخش‌های عکاسان آزاد، عکاسان روستایی رضوی، پرده خوانی و نقالی روستایی و عشایری رضوی، مدیحه سرایی و چاووشی خوانی روستایی و عشایری رضوی، پیشکسوت نغمه خوان، مدیحه سرا و چاووشی خوان روستایی و عشایری تجلیل شد.

 

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • برگزاری آیین پایانی ششمین جشنواره ملی روستایی و عشایری رضوی در استان بوشهر
  • حمایت از پروژه‌های دانش پژوهی/ همکاری ۸۹ داور برای بررسی فرآیند‌های امسال همایش کشوری آموزش پزشکی
  • پایان رقابت‌های فوتبال جام روستایی در بوکان 
  • ۱۱۳۰نفر از استان سمنان به حج اعزام می‌شوند
  • برگزاری وبینار بین‌المللی «شیخ بهایی؛ معمار تمدن‌ساز»
  • این گروه از کارکنان دولت فوق‌العاده خاص دریافت می‌کنند/ اعلام جزییات
  • جشنواره‌های امام رضا (ع) سبب‌ساز توسعه فرهنگ رضوی است
  • پایان پروژه آبرسانی به مجتمع کهنه جلگه خراسان شمالی
  • اجرای پروژه‌های محرومیت‌زدایی در مارگون و بهمئی
  • تکمیل مجتمع فرشته جنوبی تبریز تا پایان امسال