Web Analytics Made Easy - Statcounter

سید علی کریمی به برنا گفت: افتتاح دو زمین چمن مصنوعی در شهرستان چگنی نشان دهنده نگاه ویژه مقام عالی وزارت ورزش وجوانان به توسعه ورزش روستاهادر مناطق روستایی لرستان است .

به گزارش خبرگزاری برناازلرستان ؛ کریمی روز شنبه  با اشاره به  افتتاح دو پروژه   زمین چمن مصنوعی در روستاهای شهرستان چگنی ، اظهار کرد: این دو زمین چمن مصنوعی  در روستاهای شورآب محمودوند بخش ویسیان و روستای خاطره بخش شاهیوند شهرستان چگنی  به بهره برداری رسیدند .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 او با اشاره به آغاز احداث  این دو پروژه ورزش روستایی  ، افزود: زمین چمن مصنوعی روستای خاطره با مساحت 1100مترمربع در سال 97  و زمین چمن مصنوعی شوراب محمودوند با مساحت 1200 متر مربع در سال 98  کلنگ زنی شدند .

 کریمی با بیان اینکه این دو زمین چمن مصنوعی برای اولین بار است که در شهرستان چگنی احداث شده اند ، تصریح کرد: توجه به مستعدین ورزش،سلامت جامعه روستایی به وسیله ورزش ، پرکردن اوقات فراغت جوانان روستایی از جمله اهدف احداث این دوپروژه ورزش روستایی در چگنی و سایر مناطق روستایی بوده است .

او اعتبارهزینه شده  در تکمیل  این دو پروژه عمرانی – ورزشی را ازمحل  اعتبارات ملی عنوان کرد ویادآورشد: حدود 5 میلیارد ریال اعتبار برای احداث زمین چمن مصنوعی شورآب محمودوند و حدود 6 میلیارد ریال اعتبار برای احداث زمین چمن مصنوعی روستای خاطره هزینه شده است .

مدیرکل ورزش وجوانان لرستان  این دوپروژه عمرانی - .ورزشی را هدیه دولت تدبیر وامیدبه مردم چگنی دانست و تصریح کرد: افتتاح این دو طرح ورزشی که برای اولین بار در شهرستان چگنی احداث شده اند نشان می دهد که دولت تدبیر وامید  نگاه ویژه ایی  به توسعه روستاها خصوصا در بحث ورزش در مناطق محروم داشته  وبه دنبال افزایش سرانه در این مناطق است .

 کریمی با اشاره به عملکرد بسیار عالی وزارت ورزش و جوانان به توسعه ورزش در روستاها ، ادامه داد: در قیاس با قبل از انقلاب و نبود هیچ گونه سرانه و تجهیزات ورزشی در روستاها توجه به زیر ساخت های  ورزش روستایی از اهم  سیاست های وزارت ورزش وجوانان در مناطق مختلف کشور خصوصا مناطق محروم بوده است و در این زمینه  جناب دکتر سلطانی فر به عنوان مقام عالی وزارت ورزش وجوانان  نگاه ویژه ایی به مناطق روستایی و کمتر توسعه یافته دربحث  ورزش روستایی داشته اند که افتتاح  پروژه های مختلف روستایی در روستاهای محروم لرستان از جمله چندین سالن سقف کوتاه و چمن های مصنوع پروژه روستایی در سطح استان  این موضوع را تایید می کند.

مدیرکل ورزش وجوانان لرستان با بیان اینکه که دکتر سلطانی فر  با نظر مساعد به استان های محروم در بخش سرانه ورزش نگاه ثمر بخشی  دارند ، خاطر نشان کرد: نگاه ویژه مقام عالی وزارت ورزش وجوانان به توسعه ورزش روستاها  خصوصا در مناطق روستایی لرستان قابل تحسین وتقدیر است .

او با بیان اینکه گام های مثبتی برای توسعه ورزش روستایی درلرستان برداشته شده است ، گفت: احداث زمین های چمن مصنوعی  در مناطق مختلف روستایی استان ، تجهیز خانه های ورزش روستایی ،جام جوشه چین وساختار قامتی زنان  روستایی و احداث سالن های سقف کوتاه از جمله فعالیت های  مطلوب وموثری بوده که در راستای توسعه ورزش روستایی  لرستان انجام گرفته است .

مدیرکل ورزش وجوانان لرستان  توسعه زمین چمن های   مصنوعی درمناطق روستایی  لرستان را از مهمترین پروژه های عمرانی – ورزشی  دستگاه ورزش استان در بحث ورزش روستایی عنوان کردو افزود: در مقایسه با سالهای قبل که هیچ چمن مصنوعی در این مناطق وجود نداشته است   تعدادزمین های چمن مصنوعی در دولت تدبیر وامید وبا حمایت وزرات ورزش وجوانان   به بیش از 30 زمین چمن  خواهدرسید.

او  با اشاره به تلاش های دستگاه ورزش استان در بحث حمایت از خیرین ورزش یار ، یادآورشد: در بحث احداث زمین های چمن مصنوعی تمامی  زمین هابه وسیله  خیرین ورزش یار اهداشده است که این موضوع نشان دهنده موفقیت دستگاه ورزش استان در جذب خیرین است .

 کریمی همچنین با تاکید بر لزوم توسعه ورزش روستایی در تمام روستاهای استان عملکرد ورزش وجوانان لرستان رادر این زمینه  موفق  دانست و  گفت: تعداد دیگری  زمین چمن مصنوعی نیز دردست احداث داریم.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: ورزش مدیرکل ورزش وجوانان لرستان توسعه ورزش روستایی دستگاه ورزش استان زمین های چمن مصنوعی دو زمین چمن مصنوعی زمین چمن مصنوعی شهرستان چگنی دکتر سلطانی فر مناطق روستایی توسعه ورزش چمن مصنوعی روستای خاطره دولت تدبیر احداث زمین دو پروژه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۸۲۳۹۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دولت مکلف شد 300 هزار هکتار به زمینهای قابل سکونت در شهرهای با تراکم زیر 70 هزار نفر اضافه کند

محسن زنگنه، سخنگوی کمیسیون تلفیق لایحه برنامه هفتم توسعه در گفت وگو با خبرنگار قدس در مورد در اختیار زمین و تسهیلات به مردم برای ساخت مسکن، گفت: ما در قانون برنامه هفتم دولت را مکلف کردیم که بالغ بر 300 هزار هکتار به زمین های قابل سکونت در شهرهای با تراکم زیر 70 هزار نفر و روستاها اضافه کند که باعث افزایش افقی زیست بوم شهری و روستایی می شود و این بند از برنامه هفتم توسعه عملا در راستای هدف قانون جهش تولید مسکن هست که زمین را در اختیار مردم قرار می دهیم.

سخنگوی کمیسیون تلفیق لایحه برنامه هفتم توسعه اظهار کرد: در دو قانون بالادستی کشور یعنی قانون برنامه هفتم توسعه پنج ساله کشور و هم قانون جهش تولید مسکن شرایط عرضه زمین به مردم توسط دولت را فراهم کردیم تا دولت، زمین را یک عامل اصلی در قیمت مسکن است بطور رایگان در اختیار مردم قرار دهیم و در کنار آن بانکها مکلف به پرداخت تسهیلات هستند. هر میزان دولت در زمینه عرضه زمین به مردم و پرداخت تسهیلات ساخت مسکن به مردم جلو برود؛ مشارکت مردم در ساخت مسکن افزایش خواهد یافت.

زنگنه تصریح کرد: برخی بانک ها امسال به وظایف خود عمل کردند و بعضی از بانکها نیز تخطی های جدی از قانون داشتند. ما می توانیم به منابع مالی دیگر هم فکر کنیم که در قانون تامین مالی که اخیرا شورای نگهبان هم تصویب کرد و ابلاغ می شود مقداری مباحث را گذاشتیم و همچنین صندوق مسکن می تواند موثر باشد.

عضو کمیسیون برنامه،‌ بودجه و محاسبات تاکید کرد: قطعا افرادی که قدرت دریافت تسهیلات 400 میلیونی یا یک میلیاردی را ندارد با بالا رفتن قیمت مسکن دچار مشکل می شوند. اما این افراد می توانند در صندوق های سرمایه گذاری مسکن به میزان سرمایه ای که دارند در ساخت مسکن و متراژ سهیم شوند که این برای آنها ارزش افزوده دارد.

سخنگوی کمیسیون تلفیق لایحه برنامه هفتم توسعه گفت: دولت باید افزایش سرمایه بانکهای همسو با سیاست تسهیلات ساخت مسکن را تقویت کند که آنها توان وام دهی شان افزایش پیدا کند و هم منابع تامین مالی را برایشان فراهم کند.

زهرا طوسی

دیگر خبرها

  • افزایش قابل توجه درآمد اینترمیامی پس از حضور مسی
  • حضور معاون وزیر ورزش و جوانان در اردوی تیم ملی هاکی سالنی بانوان
  • علی ربیعی: حدود 5 میلیون نفر در دانشگاه‌ها در حال تحصیل هستند/ رابطه معناداری بین رشته‌های تحصیلی و فرصت‌های شغلی موجود وجود ندارد/ بخش اعظمی از جمعیت فعال تحصیل کرده، دچار نوعی فاصله بین وضع موجود و انتظار از زندگی شده‌اند
  • شورای اسلامی و شهرداری شیراز به فرهنگ و ورزش توجه ویژه‌ای دارند
  • چالش‌های زیست‌محیطی در توسعه هوش مصنوعی
  • محور اصلی کار بنده توجه به اشتغال و کسب و کار است
  • سطح رفاه اجتماعی در لرستان را ارتقا دهیم
  • کلنگ زنی زمین فوتبال چمن مصنوعی روستای دیوا شهرستان بابل
  • آغاز عملیات احداث زمین چمن مصنوعی در خضرآباد
  • دولت مکلف شد 300 هزار هکتار به زمینهای قابل سکونت در شهرهای با تراکم زیر 70 هزار نفر اضافه کند