Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-04@13:17:18 GMT

مرکز رشد کارآفرینی روستایی ایجاد می‌شود

تاریخ انتشار: ۲۸ مهر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۵۲۰۰۷۲

مرکز رشد کارآفرینی روستایی ایجاد می‌شود

توافق‌نامه سه‌جانبه ایجاد و راه‌اندازی مرکز رشد کارآفرینی روستایی در روستای بهانگر میان پارک علم و فناوری خراسان رضوی، دانشگاه حکیم سبزواری و بنیاد غیردولتی حامی ارزش‌آفرینان به امضا رسید.

به گزارش ایسنا، دکتر مولوی، رئیس دانشگاه حکیم سبزواری در حاشیه مراسم امضای این تفاهم‌نامه گفت: توافق‌نامه همکاری توان‌افزایی روستایی باهدف ایجاد و راه‌اندازی مرکز رشد کارآفرینی روستایی در روستای بهانگر از توابع شهرستان داورزن منعقد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: امضای این توافق‌نامه در راستای تحقق سیاست‌های اقتصاد مقاومتی، اجرای برنامه ششم توسعه و سیاست‌های کلان دولت در توسعه زیرساخت‌ها و زیربناهای لازم برای رشد فعالیت‌های کارآفرینی در بخش‌های دولتی و خصوصی صورت گرفت.

دکتر مولوی با اشاره به تعهدات طرفین در این توافق‌نامه ادامه داد: همکاری در تدوین، ارائه و اجرای مدل‌های فرآیندی مرکز رشد و کارآفرینی روستایی، همکاری در ارائه خدمات توسعه کسب‌وکار مانند برگزاری کارگاه‌های آموزشی، برنامه‌های مشاوره‌ای، رویدادهای آموزشی تجربی و سایر برنامه‌های متناسب با فضای روستایی، هماهنگی برای حضور شرکت‌های فناور و دانش‌بنیان فعال در حوزه‌های مرتبط با کسب‌وکارهای روستایی در منطقه ازجمله تعهدات پارک علم و فناوری خراسان رضوی است.

وی همکاری و راهنمایی جهت استقرار واحدهای نوپا و افراد نوآور در رشته‌های فعالیت روستایی، استفاده مؤثر از ظرفیت‌های علمی پژوهشی و فناوری دانشگاه در راستای توسعه اقتصاد محلی مانند تعریف پایان‌نامه‌ها و طرح‌های تحقیقاتی مرتبط با پتانسیل‌های روستا در چارچوب قوانین، توسعه ارتباطات منطقه‌ای و دستگاه‌های اجرایی در جهت ارتقای شاخص‌های کیفی زندگی و کسب و کار روستایی و امکان استفاده از خدمات کتابخانه‌ای و اطلاع‌رسانی دانشگاه را به‌عنوان بخشی از تعهدات دانشگاه حکیم سبزواری در توافق‌نامه برشمرد.

رئیس دانشگاه حکیم سبزواری ادامه داد: همچنین آماده‌سازی مخاطبان روستایی مستعد در جهت بهره‌مندی از ظرفیت‌های دانشگاه و پارک، فراهم‌سازی زمینه‌های لازم برای اجرای مدل‌های فرآیندی مرکز رشد کارآفرینی روستایی، فراهم‌سازی زمینه‌های لازم برای اجرای برنامه‌های مرتبط با توسعه کسب‌وکار طبق برنامه‌ریزی‌های انجام‌شده و فراهم‌سازی زمینه‌های لازم برای اجرای برنامه‌های حمایتی از واحدهای فناور و کارآفرینان فعال در روستا، تعهدات بنیاد غیردولتی حامی ارزش‌آفرینان است.

بر اساس اعلام وزارت علوم، این توافق‌نامه با حضور دکتر رضا قنبری، رئیس پارک علم و فناوری خراسان رضوی، دکتر نصرآبادی، معاون فرماندار سبزوار، دکتر برزویی، رئیس اداره بازآفرینی فضاهای شهری شهرداری سبزوار، مهندس سلجوقی، رئیس هیات‌مدیره بنیاد غیردولتی حامی ارزش‌آفرینان و جمعی از اساتید دانشگاه، صاحب‌نظران و فعالان حوزه کارآفرینی و بازآفرینی روستایی به امضا رسید.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: مركز رشد کارآفرینی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۵۲۰۰۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معاون وزیر علوم: آیین‌نامه تسهیل جذب دانشجوی خارجی در دستور کار دولت است

معاون وزیر علوم، تحقیقات و فناوری گفت: آیین نامه تسهیل جذب دانشجوی خارجی هم اکنون در دولت در حال بررسی است و پیش بینی می‌شود تا سه ماه آینده به نتیجه برسد.

به گزارش مشرق، هاشم داداشپور روز جمعه در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا در شیراز اظهار کرد: با تصویب این آیین‌نامه بخشی از زیرساخت‌ها و موانع قانونی پیش پای جذب دانشجوی بین‌المللی در دانشگاه‌های کشور برداشته و گام بزرگی در تحقق افق برنامه هفتم توسعه در این زمینه خواهد بود.

وی افزود: یکی از اقدامات مهم گفتمان سازی در این زمینه بوده که جذب دانشجوی خارجی می تواند به عنوان یکی از ارکان اصلی مرجعیت علمی تلقی شود و کشوری که مدعی مرجعیت علمی است و افق خود را به سوی کسب این نوع مرجعیت هدف‌گذاری کرده، باید به این عنصر توجه داشته باشد.

داداشپور اضافه کرد: هیچ کشوری نمی تواند مرجعیت علمی خود را تثبیت کند مگر اینکه در جذب دانشجویان بین المللی موفق عمل کند و برنامه هفتم توسعه جمهوری اسلامی ایران متناسب با این هدف تنظیم شده است.

رئیس سازمان امور داشجویان با بیان اینکه بر اساس این برنامه توسعه باید تا پنج سال آینده باید ۳۲۰هزار دانشجوی بین‌المللی در داشگاه‌های کشور جذب شوند، یادآور شد: در این برنامه توسعه ایران باید یکی از مراکز سقل جذب دانشجو در سطح دنیا شود.

موانع قانونی جذب دانشجوی بین المللی در دانشگاه‌های کشور رفع می‌شود

او اضافه کرد: برای رسیدن به این هدف، همه موانع قانونی جذب دانشجویان خارجی با کمک دستگاه‌های اجرایی مرتبط رفع می‌شود.

معاون وزیر علوم ادامه داد: موانع قانونی بسیاری برای جذب دانشجویان بین المللی در دانشگاه‌ها وجود دارد و برخی زیرساخت‌ها نیز باید تامین شود؛ هدفگذاری ۳۲۰ دانشجوی خارجی عددی حداقلی برای این است که این ظرفیت را تجربه کنیم و در این مسیر به پیش برویم.
موانع قانونی بسیاری برای جذب دانشجویان بین المللی در دانشگاه‌ها وجود دارد و برخی زیرساخت‌ها نیز باید تامین شود؛ هدفگذاری ۳۲۰ دانشجوی خارجی عددی حداقلی برای این است که این ظرفیت را تجربه کنیم و در این مسیر به پیش برویم.

داداشپور گفت: هر چند رسیدن به افق برنامه ریزی شده، کار آسانی نیست اما با توجه به ظرفیت های عظیمی که در کشور ما وجود دارد، قابل انجام است.

وی یادآور شد: در زمان حاضر بیش از ۲۰۰ دانشگاه کشور مجوز جذب دانشجوی بین‌المللی را دارند و چنانچه این دانشگاه‌ها بتوانند ظرفیت سازی کنند، با سرعت می توانیم به سوی تحقق هدف جذب ۳۲۰ دانشجوی بین المللی در پنج سال آینده حرکت کنیم.

داداشپور عنوان کرد: تامین زیرساختها، تمهید مقدمات، حضور در نمایشگاه‌های بین المللی، طراحی و بازساختار دانشگاه‌ها و استراتژی مشخص برای بازاریابی در این زمینه مورد نیاز است؛ این اتفاقات در حال افتادن است و اکنون تمام مقدمات لازم برای تسهیل جذب دانشجوی خارجی در حال فراهم شدن است.

منبع: ایرنا

دیگر خبرها

  • باید ضمانت نامه‌های بانکی شرکت‌های دانش بنیان تسهیل شود/بودجه اندک در مقایسه با دانشگاه‌ها
  • برپایی نمایشگاه کارآفرینی و صنایع‌دستی در دانشگاه آزاد کهنوج
  • منطقه آزاد چابهار برای توسعه روابط با سرمایه گذاران سریلانکا تفاهم‌نامه امضا کرد
  • توافق‌نامه‌ای برای حمایت از صادرات شرکت‌های دانش‌بنیان
  • معاون وزیر علوم: آیین‌نامه تسهیل جذب دانشجوی خارجی در دستور کار دولت است
  • ایجاد مرکز لجستیکی تجاری در هرات
  • رشد اقتصادی شهرها در گرو پتانسیل کارآفرینی
  • تغییر رئیس مرکز آمار ایران
  • مراد صحرایی: در دولت سیزدهم مرگ سند ۲۰۳۰ را اجرا کردیم / تغییر عناوین و حجم دروس مدارس برای اجرای برنامه‌های پرورشی
  • تغییر عناوین و حجم دروس مدارس برای اجرای برنامه‌های پرورشی