Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری برنا از گیلان ، همایش آشنایی با کسب و کارهای نوپا و استارت آپ ها در حوزه تعاونی ها با همکاری پارک علم و فناوری گیلان و مدیریت تعاونی روستایی استان گیلان در تالار اجتماعات پارک علم و فناوری گیلان برگزار شد.

در این همایش دکتر گیلانشاهی مدیرکل تعاون روستایی استان گیلان و دکتر باستی مدیر پارک علم و فناوری استان گیلان و دکتر مختاری مشاور وزیر جهاد کشاورزی کشور و دکتر علی آبادی عضو هیات مدیره سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران حضور داشتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دکتر گیلانشاهی مدیر کل تعاونی روستایی استان گیلان در خصوص اکوسیستم های استارتاپی در حوزه کشاورزی گفت:

اکوسیستم های استارتاپی در کشور فعالیت هایی را شروع کردند و همواره در بخش خدمات رسانی مسیرهای مختلفی را پشت سر گذاشتند و همواره سعی کردند این مسیرها در خدمت تولید قرار بگیرد اما در بخش کشاورزی آن گونه که باید احساس می‌شود که فعالیت‌هایی صورت نگرفته و موفقیت‌های قابل ملاحظه‌ای تحقق پیدا نکرده است با توجه به اینکه سیستم های موبایل روز به روز در حال افزایش است اطلاع رسانی های اینترنتی و در واقع در دورترین مناطق در دسترس تولیدکنندگان قرار می‌گیرد بر این شدیم که بتوانیم با برگزاری این جلسات هم یک درک متقابل را بین استارتاپ ها و هم بخش تولید فراهم بکنیم و از این طریق بتوانیم با نگرشی نو در راستای اصل واسطه ها شناسایی بازارهای تجاری بین المللی و نیاز موجود جهانی و ایجاد ارتباط بین این ها یک رابطه برقرار کنیم و بتوانیم از استارتاپ ها در بخش کشاورزی استفاده بهینه داشته باشیم.

 

دکتر باستی رئیس پارک علم و فناوری گیلان در ادامه این همایش افزود:

تعاونی‌ها یکی از ارکان مثلثی حوزه اقتصادی کشور است، این خود می‌تواند در این مجموعه خیلی تاثیرگذار باشند دوم حذف واسطه گری کاری است که خود استارتاپ ها می توانند این کار را انجام بدهند.

 

وی با اشاره به سخنرانی رئیس جمهوری در همایش ایران هوشمند در دوم مرداد ماه جاری اظهار داشت: دکتر روحانی رئیس جمهوری کشورمان در این همایش برای اولین بار کلمه استارت آپ را به کار برده اند که این مهم را به فال نیک می گیریم.

باستی ادامه داد:

ایران هوشمند، ایرانی است بهره‌ مند از نیروی انسانی خلاق که چالش‌ ها را فرصت بروز نوآوری می‌داند، ایران هوشمند یعنی کشوری که در آن توسعه اقتصاد دیجیتال برای حمایت از کسب و کارهای نوپا به یک روال تبدیل شده باشد.

ایران هوشمند یعنی حکمرانی هوشمند، یعنی مبارزه با فساد و ایجاد سازوکارهای شفاف در خدمات اداری و در دسترس بودن انواع خدمات عمومی در گوشی همراه هر ایرانی؛ ایران هوشمند یعنی ایران متصل به جهان اما مقاوم‌سازی شده در برابر سلطه فناورانه؛ ایران هوشمند آینده روشن را برای نسل امروز و فردای خود به ارمغان می‌آورد، آینده‌ای که همین نسل خوشفکر جوان ایرانی خواهد ساخت.

 

وی خاطر نشان کرد :هدف از ایران هوشمند و طرح‌های متعدد ذیل آن ایجاد ثروت از طریق اقتصاد دیجیتال است و استارتاپ‌ها به‌عنوان فوتون‌های روشن‌کننده اقتصاد دیجیتال نقشی مهم در این زمینه خواهند داشت.

 

رئیس پارک علم و فناوری استان گیلان در ادامه افزود : در همایش ایران هوشمند بیان شد که استارت آپ ها می تواند مشکلات بزرگ کشور را در بخش نفت و کشاورزی مرتفع کند.

 

وی اظهار داشت: هراس داریم که استارت آپ ها تبدیل به شعار شود، بدون اینکه مدیران بدانند استارت آپ ها چه هستند، چه ارکانی دارند و چگونه بایستی تقویت شوند.

باستی با بیان این که نباید فراموش کنیم که ساختار ادارات دولتی با شرکت های استارت آپ متفاوت است، تصریح کرد: در ادارات دولتی ارزش ممکنست که مستغلات ، تعداد نیروی انسانی و ... باشد اما ارزش در شرکت های استارت آپی نیروی انسانیست بنابراین تفکر در ساختار دولتی متفاوت است.

 

وی عنوان کرد : استارت آپ یک کسب و کار جدید است؛ کسب و کاری که عموما حول محور تکنولوژی شکل گرفته و پتانسیل رشد بالایی دارد.

دکتر مختاری مشاور وزیر کشاورزی  نیز در خصوص کسب وکار های نوپا در بخش کشاورزی گفت:

ما یک برنامه ای را طراحی کردیم بر مبنای سه پایه، فرهنگ سازی و توانمندسازی، تصویرگری و پشتیبانی و پایش است.

در بحث فرهنگ سازی ما یک فرهنگ پذیرش داریم.بخش دولتی که سالهای سال است به آنها گفته ایم بخش خصوصی خوب نیست و نگذاریم وارد ساختمان دولتی شود نمیتوانیم یک شبه به آنها بگوییم پذیرای بخش خصوصی باشد این نیاز به فرهنگ سازی دارد.

وی ادامه داد: در بحث توانمند سازیم دنبال این هستیم که کمک کنیم جوانان نوآور  توانمند شود .کمک کردن از روش‌های مختلفی از جمله مراکز آموزش تحقیقاتی که در سطح استان‌ها وجود دارند و اعضای هیئت علمی آماده برای تدریس در این حوزه ها هستند .دوره های تربیت منتور راه اندازی کردیم بسیاری از این ها آماده ورود هستند.    در بخش سوم که پشتیبانی و پایش است وزارت جهاد کشاورزی فضا و امکانات زیادی دارد که وزیر جهاد کشاورزی اعلام کردند که این امکانات باید در اختیار استارتاپ ها قرار بگیرد و مراحل اولیه کار را به راحتی پشت سر بگذارند چون استارتاپ ها در مرحله اول به کمک بیشتری نیازمندند.

وی گفت : متأسفانه فضایی که در تهران برای کارهای نوآور و استارتاپ وجود دارد در استان های دیگر نیست.هرچه در اتحادیه‌ها و بخش دولت بتوانیم فرهنگ سازی کنیم فرهنگ پذیرش را بالا ببریم و توانمندسازی جوانان را در دستور کار قرار بدهیم بیشتر موفق خواهیم شد.

در پایان دکتر علی آبادی عضو هیات مدیره سازمان مرکزی تعاون روستایی درخصوص مشارکت بخش تعاکن روستایی و پارک علم و فناوری اظهار داشت: هدف اصلی این همایش هم اندیشی و همفکری است تا استارت آپ ها را بهتر بشناسیم و اینکه ما برای تعاونی ها و مجموعه آنها امکاناتی که در حوزه تشکیلات سازمان تعاونی روستایی چه ظرفیتی داریم و مجموع ظرفیت های استارتاپی چقدر می تواند در اینجا نقش داشته باشد.

 

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: استان گیلان جهان علم و فناوری کسب و کار مشکلات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۶۶۴۷۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سریلانکا به سرمایه‌گذاران ایرانی زمین دولتی می‌دهد؛ تهاتر نفت با چای و چوب سریلانکا

ماهیندا آماراویرا، وزیر کشاورزی سریلانکا که در راس هیاتی به ایران آمده بود؛ در حاشیه ایران اکسپو ۲۰۲۴ در جمع فعالان اقتصادی بخش‌خصوصی در اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی تهران حاضر شد.

به گزارش اکوایران؛ ماهیندا آماراویرا، وزیر کشاورزی سریلانکا که در راس هیاتی به ایران آمده بود؛ در حاشیه ایران اکسپو ۲۰۲۴ در جمع فعالان اقتصادی بخش‌خصوصی در اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی تهران حاضر شد.

در این گردهمایی، حسام الدین حلاج، معاون امور بین‌الملل اتاق تهران خواهان برقراری پرواز مستقیم میان دو کشور شد و گفت: این اتفاق می‌تواند به تجار و گردشگران دو کشور کمک بسیاری کند. در عین حال لغو روادید میان دو کشور نیز برای افزایش همکاری‌ها میان بازرگانان راهگشا خواهد بود.

عطااله اشرفی اصفهانی، رئیس کمیسیون کشاورزی و صنایع تبدیلی اتاق تهران نیز ابراز امیدواری کرد که این همایش منجر به تعمیم همکاری‌های‌های ایران و سریلانکا در حوزه‌های مختلف باشد.

از سال گذشته ایران در مقابل ۲۵۰ میلیون دلار نفت بلوکه شده خود که در سریلانکاست؛ از این کشور چای وارد می‌کند. البته در این نشست وزیر کشاورزی سریلانکا اعلام کرد که بخش‌خصوصی ایران نیز می‌تواند از محل این منابع کالا بخرد.

اشرفی اصفهانی هم خطاب به طرف سریلانکای گفت: ما آمادگی داریم در زمینه صادرات سوخت، محصولات خوراکی و آشامیدنی، محصولات لبنی، دارو و تجهزات پزشکی با این کشور همکاری کنیم. در عین حال امکان همکاری در حوزه تحقیق و توسعه، خدمات فنی و مهندسی و IT و کشت گلخانه‌ای با محوریت اتاق تهران نیز وجود دارد.

این عضو هیات نمایندگان اتاق تهران در ادامه درخواست ایجاد یک کمیته اقتصادی و تجاری در زمینه‌های مختلف را مطرح کرد.

این درخواست را هادی طالبیان، مدیرکل شبه قاره هند سازمان توسعه تجارت ایران مطرح کرد و بر شکل‌گیری کمیته مشترک برای برقراری هماهنگی‌های بیشتر تاکید کرد. او خواهان فعال‌سازی موافقتنامه تجارت ترجیحی میان ایران و سریلانکا شد. طالبیان پیشنهاد همکاری در بخش هوشمندسازی گلخانه‌ها و مکانیزه کردن کشاورزی را هم داد و گفت: با توجه به احصای نیازهای این کشور، صادرات خرما، گوجه فرنگی، شیلات و خدمات فنی و مهندسی به سریلانکا دارای مزیت خواهد بود.

اجاره ۹۹ساله زمین در سریلانکا

در این گردهمایی وزیر کشاورزی سریلانکا به ضرورت تعیین یک استراتژی بلندمدت برای همکاری اشاره کرد و گفت: ایران یکی از مهمترین صادرکنندگان انرژی در جهان بوده و محصولات کشاورزی در سریلانکا نیز از تنوع بالایی برخوردار است. بنابراین فرصت‌های بسیاری برای همکاری وجود دارد.

آماراویرا همچنین از ضرورت همکاری در بخش‌های فناوری‌های پیشرفته در حوزه کشاورزی، دامداری، حمل و نقل و گردشگری نیز سخن گفت و در ادامه از تجار ایرانی برای بازدید و آشنایی با پتانسیل‌های این کشور دعوت کرد.

در این جلسه پاسان آماراویرا معاون وزیر کشاورزی سریلانکا به نمایندگی از وزیر به پرسش‌های فعالان اقتصادی هم پاسخ داد. او در واکنش به اینکه آیا تجار ایرانی می‌توانند از محل پول‌های بلوکه ایران واردات انجام دهند؟ اعلام کرد که تجار ایرانی می‌توانند برمبنای پول بلوکه شده ایران در سریلانکا کالا وارد کنند. پیش‌تر دولت ایران برمبنای پول نفتی که در سریلانکا بلوکه شده بود چای وارد می‌کرد. البته این روند امسال هم ادامه پیدا کند. آماراویرا ادامه داد تهاتر با هماهنگی بانک‌های مرکزی دو کشور انجام خواهد شد. در ضمن بزودی خبرهای خوبی در انتقال منابع مالی هم منتشر خواهد شد.

او در واکنش به درخواست‌های همکاری مشترک در سریلانکا اعلام کرد که از سرمایه‌گذاری ایرانیان در سریلانکا استقبال می‌کند. آماراویرا گفت: ما می‌توانیم همکاری مشترک درحوزه کشاورزی داشته باشیم. ما به شما زمین می‌دهیم در قالب اجاره ۹۹ ساله؛ البته قرارداد اجاره ابتدا ۳۰ساله است و درصوت تمایل شما امکان تمدید آن تا ۹۹ سال وجود دارد.

در پاسخ به اینکه آیا سریلانکا آماده همکاری در حوزه سلامت هست؟ او اعلام کرد که در حوزه گردشگری سلامت فرصت‌های زیادی در سریلانکا وجود دارد. درضمن این آمادگی هست که ما به سرمایه گذاران ایرانی زمین دولتی بدهیم. او افزود: ما حتما در این زمینه با وزیر بهداشت سریلانکا هم صحبت میکنیم و نتایج دقیق‌تر به ایران می‌دهیم.

آماراویرا با صادرات چوب به ایران هم موافقت کرد و گفت این موضوع امکان‌پذیری است. حتی امکان تهاتر آن با نفت هم وجود دارد.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • معرفی تیمهای برتر اولین استارت آپ دانش آموزی هنرستان های دخترانه گلستان
  • لزوم توجه به فعالیت‌های پژوهشی حوزه مهدویت در دانشگاه‌ها
  • یک هزار تن کلزا با نرخ تضمینی در فارس خریداری شد
  • آزمون استخدامی آموزش و پرورش با رقابت ۹۴۲۵ داوطلب در گیلان برگزار شد
  • برگزاری همایش آموزش متمرکز زائران حج تمتع در خرم آباد
  • سریلانکا به سرمایه‌گذاران ایرانی زمین دولتی می‌دهد؛ تهاتر نفت با چای و چوب سریلانکا
  • افتتاح ۱۰ ایستگاه هوشمند آب و هواشناسی در زرند
  • نصب ۱۰ ایستگاه هوشمند آب و هواشناسی در شهرستان زرند
  • بررسی ورود صنایع بزرگ به حوزه استارت‌آپی کشور در رویداد استیج اینوتکس ۲۰۲۴
  • سریلانکا به سرمایه‌گذاران ایرانی زمین دولتی می‌دهد