Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار خبرگزاری برنا ، دکتر محمدعلی شجاعی در این گفت و گو اظهار داشت: اعتقاد دارم نباید هر گونه حادثه ای را غیر مترقبه و بحرانی قلمداد کنیم چرا که میزان بارندگی و خسارات وارده در سیل اخیر استان نشان داد نبود زیرساخت های مناسب جهت دسترسی به راه های روستایی از عوامل مهم بروز مشکلات می باشد.

دکتر شجاعی افزود: عدم جانمایی ابنیه ها مانند پل ها و آب نماها در راه های روستایی موجب بروز مشکل حتی در بارندگی های کمتر از بارش های اخیر در استان خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اشاره داشت: برخی از راه های دسترسی روستایی فعلی در بستر رودخانه مسیر سیلاب ایجاد شده اند که عبور و مرور در آن در مواقع عادی هم مشکل است. وی ادامه داد: در مقایسه خراسان شمالی با دیگر استان ها در مورد میزان خسارات واردا ناشی از سیل به مسکن روستایی و محل نگهداری دام ها نشان می دهد این استان در این حوزه دچار عقب ماندگی و محرومیت است.

دکتر شجاعی تصریح کرد: ۴۴ درصد جمعیت استان روستا نشین هستند که این جمعیت مولد نباید به دلیل نبود زیرساخت ها مجبور به مهاجرت از مناطق روستایی شود. دکتر شجاعی تاکید کرد: هزینه اعتبارات استانی، ملی و کمک های مالی از نهادهای حمایتی جهت تامین بخشی از نداشته های استان در حوزه تامین زیرساخت های روستایی خواهد بود‌. وی خاطر نشان کرد: سیاست استان برداشتن گام های پیشگیرانه و انجام اقدامات لازم جلوتر از بروز حوادث است و در این راستا پبش از بروز سیل اخیر در استان تمام روستاهایی که احتمال قطع راه های دسترسی وجود داشت شناسایی و اقلام مورد نیاز تامین و در اختیار مردم قرار گرفت و بنا به اظهارات مردمی اقلام مورد نیاز در کمتر از سه ساعت در اختیار آنان قرار گرفت و همچنین نیروهای فنی مورد نیاز در بخش تامین زیرساخت های مانند آب، برق و گاز و خدمات بهداشت و درمان پیش از بروز سیل در این روستاها مستقر شدند. رئیس شورای هماهنگی مدیریت بحران استان خراسان شمالی ادامه داد: با توجه به اعلام سازمان هواشناسی مبنی بر حجم زیاو بارندگی در خراسان شمالی ۱۵ اسفند ماه سال ۹۷ رهاسازی آب از سدها با هدف جلوگیری از بروز آسیب به مزارع کشاورزی و مناطق روستایی انجام شد. دکتر محمدعلی شجاعی ضمن قدردانز از همراهی صدا و سیمای ملی و استانی در بحث اطلاع رسانی به مردم، اظهار داشت: خطر قرمز ما برای مسئولین استان نبود تلفات جانی ناشی از سیل بود و با توجه به اینکه خراسان شمالی مسیر تردد مسافران و زائران بیشماری است و نیروی انتظامی استان به خوبی توانست در این ایام مسافران را هدایت کند و از اسکان آنان در پارک ها و مسیرهای امکان بروز سیلاب جلوگیری کند. دکتر شجاعی خاطر نشان کرد: خراسان شمالی افزون بر ۵ هزار خانوار روستایی دارد که ۳۵۰۰ خانوار در جغرافیای استان و افزون یر ۱۵۰۰ خانوار در مراوه تپه جانمایی شده اند که بازدید از مناطق عشایری از بازدیدهای اولیه بنده در حادثه سیل اخیر استان بود. وی اشاره داشت: سازمان های هلال احمر و امور عشایر استان در ساعت های اولیه بروز سیل اقلام مورد نیاز را در اختیار مردم قرار دادند و با توجه به بروز سیل در استان گلستان تلاش کردیم با رسیدگی به مشکلات خانوارهای عشایر مستقر در مرواوه تپه باری بر دوش این استان نباشیم. نماینده عالی دولت در خراسان شمالی گفت: با حضور رئیس سازمان امور عشایر کشور در مناطق عشایری استان حضور یافتیم و شنوای مشکلات آنان بودیم و دو محموله جدید اقلام مورد نیاز برای آنان ارسال شد و تلاش داشتیم رعایت توزیع عدالت فضایی را در این توزیع اقلام داشته باشیم. دکتر محمدعلی شجاعی مطرح کرد: برای ایجاد پناه گاه و مستحدثات و استفاده از مصالح ماندگار توسط عشایر منع قانونی وجود دارد ‌که از نمایندگان استان در مجلس شورای اسلامی خواستم پیگیر این موضوع برای رفع این منع قانونی باشند.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: خراسان شمالی سیل شورای هماهنگی مدیریت بحران مجلس شورای اسلامی مسکن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۲۵۵۳۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بارندگی در همدان تصادفات را ۴۰ درصد افزایش داد

سرهنگ غلامعلی همایی گفت: ۱۳۷ سانحه رانندگی روز گذشته به دنبال بارش باران و لغزنده شدن سطع معابر در همدان رخ داد که این آمار در روز ماقبل ۷۰ تصادف بود.

او گفت: ۹ مورد از سوانح رانندگی روز گذشته جرحی و مابقی خسارتی بود همچنین موتورسیکلت و عابر بیشترین سهم را در بروز سوانح رانندگی داشتند و سهم خودرو‌های سواری و باری کمتر بوده است.

رییس پلیس راهنمایی و رانندگی استان همدان با بیان اینکه سانحه منجر به فوت نداشته ایم گفت: هنگام ابری شدن هوا و بارندگی رانندگان با سرعت کمتری تردد می‌کنند بنابراین احتمال بروز سوانح فوتی کاهش می‌یابد.


سرهنگ همایی گفت: بهترین راه برای پیشگیری از بروز سوانح در زمان بارندگی رعایت فاصله طولی، تردد با سرعت مطمئنه، حرکت منظم در بین خطوط و توجه کامل به مسیر پیش رو است.

او گفت: ۳۰ درصد سوانح خسارتی و جرحی روز گذشته ناشی از رعایت نکردن حق تقدم و ۷۰ درصد به علت بی توجهی راننده به جلو بوده است.

باشگاه خبرنگاران جوان همدان همدان

دیگر خبرها

  • ببینید | میگرن چیست؟
  • میگرن چیست؟ + فیلم
  • پایان پروژه آبرسانی به مجتمع کهنه جلگه خراسان شمالی
  • اگر خونتان غلیظ شده این راهکار‌ها را به کار بندید
  • نظارت دامپزشکی کرمان بر کارخانجات شیر و مراکز عرضه شیر خام
  • تناسب جمعیت روستایی و شهری خراسان شمالی حفظ شود
  • بارندگی در همدان تصادفات را ۴۰ درصد افزایش داد
  • اعتبار ۴۰ هزار میلیاردی پروژه آب‌های سرانی خراسان شمالی در ۱۴۰۳
  • پیشرفت ۹۵ درصدی طرح‌های تامین آب شرب ۷ روستای شهرستان چایپاره
  • کلسترول خوب برای این افراد مفید نیست