Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار خبرگزاری برنا، محمدعلی شجاعی در این دیدار اظهار داشت: پیشرفت حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات موجب آبادانی و توسعه یک کشور می شود که می توان هر بنایی را نهاد و سرمایه گذاری کرد.

دکتر شجاعی با بیان این که امروز مردم ضعف در توانمندی ها را به نبود دانایی ربط می دهند، افزود: امروز هدایت و اداره کشورها باید به وسیله شبکه به هم پیوسته تکنولوژی باشد در غیر این حالت روند انجام کارها کند و موجب بروز خطا می شود که موجب نارضایتی مردم از نحوه مدیریت ها می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات مجموعه ای جوان، پرکار و تحول گراست و طی صحبتی که با وزیر این مجموعه داشتم، در سال جاری شاهد سفر وی به استان خواهیم بود بنابراین متولیان امر، اطلاعات و نیازهای لازم را جمع آوری کنند تا حداکثر بهره مندی را از این سفر داشته باشیم.

وی تصریح کرد: نگاه بنده پیگیری روند توسعه از روستاهاست چرا که ارائه نکردن خدمات و امکانات در مناطق روستایی موجب مهاجرت آنان به شهرها و بروز آسیب های اجتماعی بعدی مانند حاشیه نشینی می شود که هزینه حل این مشکلات بیشتر از ارائه زیرساخت هاست و در ضعف آن، نیروی مولد کشور به نیروی مصرفی تبدیل می شود.

استاندار خراسان شمالی در ادامه خطاب به مدیر کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان تاکید کرد: نگاه تان باید توسعه روستایی باشد تا در ادامه ارائه دیگر خدمات آسان شود و یادآور می شوم نبود این زیرساخت ها در مناطق روستایی به ویژه مناطق مرزی گاهی موجب بروز مباحث امنیتی هم خواهد شد.

دکتر شجاعی افزود: گزارش ها بیانگر پیشرفت خراسان شمالی در شاخص های مختلف در بخش ارتباطات و فناوری اطلاعات در دولت تدبیر و امید است اما بنده اعتقاد دارم تمامی این اقدامات در واقع جبران عقب ماندگی های گذشته است و استان در این بخش نیازمند جهش می باشد، بنابراین مطالبات و نیازهای خود را از مرکز پیگیر باشید.

دکتر شجاعی در ادامه سخنان خود حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات را به عنوان یکی از زیرساخت های اصلی، مطمئن و قابل اتکا توصیف کرد و گفت: توسعه این حوزه موجب مدیریت درست بحران ها و مباحث امنیتی است بنابراین بر تدوین سند توسعه فاوای استان تاکید دارم.

وی ادامه داد: در نشستی که با معاونت علمی ریاست جمهوری داشتم، آمادگی آنان برای حضور در استان برای بررسی و پیگیری مباحث مرتبط با استارتاپ ها اعلام شد و تاکید دارم این موضوع باید یکی از اولویت های کاری حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات استان باشد.

دکتر شجاعی بیان داشت: ارائه خدمات الکترونیک به شهروندان باید کامل باشد و این هدف باید عملیاتی و اجرایی شود تا از هدر رفت وقت و هزینه مردم جلوگیری شود و تاکید دارم اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات برای تامین زیرساخت ارتباطی در شهرک های صنعتی اهتمام ویژه ای داشته باشد تا هزینه تولید واحدهای تولیدی استان کاهش یابد.

وی با اشاره به اهمیت پروژه جی نف اظهار داشت: این طرح موجب یکسان سازی و پیوستگی اطلاعات اراضی می شود اما این طرح به دلیل ضعف در همراهی برخی دستگاه ها تاکنون در کشور توفیقات لازم را کسب نکرده است.

دکتر شجاعی افزود: بنا بر قانون می توانید بخشی از اختیارات کاری خود را به بخش خصوصی واگذار کنید و خود امر نظارت و برنامه ریزی را در دستور کار داشته باشید.

دکتر شجاعی خطاب به مدیر کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان تاکید کرد: مناطقی که تاکنون ارائه خدمات نداشته اید،  شناسایی و هر چه سریع تر ورود داشته باشید و در توزیع نیروهای انسانی و خدمات در استان عدالت را رعایت کنید.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: ارتباطات و فناوری اطلاعات توسعه پایدار خراسان شمالی دولت وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۲۲۳۵۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ثبت ۱۶۸ هزار و ۶۷۳ طرح تحقیقاتی در حوزه سلامت/ راه اندازی ۱۱۴ مرکز رشد فناوری سلامت

یونس پناهی٬ معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت گفت: در حال حاضر ۲۷۴ هزار و ۱۰۳ پژوهشگر فعال و ۱۶۸ هزار و ۶۷۳ طرح تحقیقاتی در حوزه سلامت به ثبت رسیده اند.

وی بیان کرد: اکنون ۱۰۱ واحد توسعه تحقیقات بالینی، ۴ مرکز ملی تحقیقاتی۵۷ مطالعه کوهورت فعال و ۲۶ شبکه تحقیقاتی در سراسر کشور داریم. در حال حاضر ۳۳۰ طرح برای ارزشیابی مراکز تحقیقاتی بررسی شده اند.  

معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت اضافه کرد: با مجوز شورای گسترش ۱۱ مرکز نوآوری تاسیس و ۱۱۴مرکز رشد فناوری سلامت راه اندازی شده اند.

پناهی ادامه داد: اکنون ۴۱۳۰ پتنت ملی در حوزه سلامت  و در مجامع علمی  بین المللی به ثبت رسیده است که این موضوع سبب ارتقای رشد علمی و تولید علم در کشور خواهد شد.  

معاون تحقیقات وزارت بهداشت تاکید کرد: در راستای توسعه مرز‌های نوین تحقیقات سلامت محور از ظرفیت‌های علمی کشور استفاده بهینه شده است.  

وی اضافه کرد: بهبود فرایند تولید علم و حرکت در مرز‌های دانش در جهت مسئله محوری و ماموریت گرایی توسعه پیدا کرده است.

پناهی گفت: در حال حاضر رتبه تولید علمی ایران در دنیا ۱۵ و جایگاه کشورمان از منظر فناوری ۶۲ است که بر اساس برنامه ریزی‌های انجام شده این جایگاه ارتقا پیدا خواهد کرد.

معاون تحقیقات وزارت بهداشت افزود: با توجه به حذف ردیف بودجه مراکز تحقیقاتی دارای ردیف مستقل بودجه از کتاب قانون بودجه سال ۱۴۰۱، مراکز تحقیقاتی بر اساس زمینه و سابقه فعالیت در گروه ­های مربوطه امتیازدهی و رتبه بندی خواهند شد.

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی بهداشت و درمان

دیگر خبرها

  • عکس معناداری که آذری جهرمی منتشر کرد
  • ثبت ۱۶۸ هزار و ۶۷۳ طرح تحقیقاتی در حوزه سلامت/ راه اندازی ۱۱۴ مرکز رشد فناوری سلامت
  • حضور دانش‌بنیان‌های ایرانی در اوگاندا برای توسعه ICT
  • زارع‌ پور: آماده‌ اجرایی کردن پروژه‌هایی در حوزه های ارتباطات و اطلاعات در این کشور آفریقایی هستیم
  • توسعه همکاری های حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات ایران با اوگاندا
  • تشکیل هیات امنای واحد برای ستادهای توسعه فناوری‌های اولویت‌دار
  • روستای حسین آباد شهرستان جم به اینترنت نسل چهارم متصل شد
  • برپایی کارگاه تئوری اطلاعات و مخابرات با حمایت همراه اول
  • آغاز بررسی پیش‌نویس سند کوآنتوم / تشکیل هیئت امنای واحد برای ستاد‌های توسعه فناوری‌های اولویت‌دار
  • برگزاری کارگاه بین‌المللی تئوری مخابرات با حمایت همراه اول